Loading Events
This event has passed.

Бугарија / 2017 / 24

РЕАЛИЗАЦИЈА

Режија/Director: Petar Krumov
Сценарио/Scr: Petar Krumov
Кинематографер/Cinematographer: Georgi Georgiev

УЛОГИ

Zdravko Moskov, Monika Asparuhova & Emilia Panova

СОДРЖИНА

Мачо е сиромашно момче кое бега од училиште за да работи на градилиште. Единствениот зрак светлина за него е неговата девојка, Дона. Но, таа се срами од мајка му, која работи како чистачка во нивното училиште. Мачо треба да избира помеѓу својата мајка и својата љубов и наоѓа свој начин да се справи со емоциите.