Loading Events
This event has passed.

Грузија, Украина / 2013/ 95’

РЕАЛИЗАЦИЈА

Режија/Director: Levan Koguashvili
Кинематографер/Cinematographer: Tato Kotetishvili
Сценарио/Screenwriter: Boris Frumin, Levan Koguashvili & Andro Sakvarelidze

УЛОГИ

Andro Sakvarelidze, Ia Sukhitashvili & Archil Kikodze

СОДРЖИНА

Четириесет и нештогодишниот Сандро сè уште живее дома со родителите. Се чини дека тој и неговиот најдобар пријател немаат среќа во наоѓањето на вистинската љубов низ нивните промашени авантури на среќавање и дружење со различни жени.