Loading Events
This event has passed.

Германија / 2019 / 5

РЕАЛИЗАЦИЈА

Режија/Director: Aleksandra Odic
Кинематографер/Cinematographer: Katherina Wahl
Сценарио/Screenwriter: Aleksandra Odic

УЛОГИ

Pola Skrzypczyk, Lorenz Willkomm, Emi Lou Brettschneider, Fee de Wolff & Luise Schmidt

СОДРЖИНА

Тој одеднаш се појави. За време на пузата за ручек секогаш стои сам во школскиот двор. Вера го гледа со тајна фасцинација.