Loading Events
This event has passed.

Аргентина / 2019 / 10

РЕАЛИЗАЦИЈА

Режија/Director: Agustina San Martín
Кинематографер/Cinematographer: Constanza Sandoval
Сценарио/Screenwriter: Agustina San Martín

УЛОГИ

Sabrina Grinchspun, Camila Dobrusky, Emilio Vodanovich, Isabella Rappazzo & Mariali Rubio

СОДРЖИНА

Господ сега е електроцентрала. Во една маглива ноќ бегаат кравите, едно дете е избрано, а еден тинејџер се обидува да најде слобода.