Оскаровецот Јануш Камински е добитник на Златна Камера 300 на „Браќа Манаки“, наградата „Голема ѕвезда на македонскиот филм“ ДФРМ му ја доделува на Столе Попов

26 август, Скопје - На прес конференцијата посветена на

2020-08-28T18:02:03+02:0026th август 2020|Прес, Соопштенија|
Go to Top