ДОБИТНИК НА ЗЛАТНАТА КАМЕРА 300 ЗА ЖИВОТЕН ОПУС НА ЈУБИЛЕЈНОТО 40 ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ БРАЌА МАНАКИ Е ВОДЕЧКИОТ АМЕРИКАНСКИ И СВЕТСКИ КИНЕМАТОГРАФЕР: Едвард/Ед ЛАКМАН-Edward/Ed LACHMAN, ASC

-Роден на 31 Март, 1948 во Мористаун/Morristown  , Њу

2019-06-05T22:19:42+02:005th јуни 2019|Прес, Соопштенија|
Go to Top