ОЛИМПИЈА МИТИЛИНЕУ, КИНЕМАТОГРАФЕРКА И ПРЕТСЕДАТЕЛКА НА ЖИРИТО: СЕКОГАШ ИМА ИЗГОВОР ЗОШТО НЕМА МНОГУ ЖЕНИ ВО ОВАА МАШКА ПРОФЕСИЈА!

Грчката кинематограферка Олимпија Митилинеу досега снимила дваесеттина долгометражни и

2018-09-28T16:20:07+02:0028th септември 2018|Дејли новости (2018)|
Go to Top