Браќа Манаки - Интернационален фестивал на филмска камера

Кажи им на облаците… промотивниот спот за #Манаки40!

Кажи им на облаците… промотивниот спот за #Манаки40!

Режија: Дина Дума
Кинематографија: Наум Доксевски