Браќа Манаки - Интернационален фестивал на филмска камера

КИНЕМАТОГРАФЕРОТ ЕРИК ГОТЈЕ ЈА ПРИМИ СРЕБРЕНАТА КАМЕРА 300 ВО БИТОЛА