Браќа Манаки - Интернационален фестивал на филмска камера

ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА СО КИНЕМАТОГРАФЕРОТ ФРАНК ВАН ДЕН ИДЕН ЗА ФИЛМОТ “ДЕВОЈКА”