Браќа Манаки - Интернационален фестивал на филмска камера

ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА СО ШВЕДСКИОТ АМБАСАДОР МАТС СТАФАНСОН И ДИРЕКТОРОТ НА КИНОТЕКА НА МАКЕДОНИЈА ВЛАДИМИР АНГЕЛОВ