Браќа Манаки - Интернационален фестивал на филмска камера

ПРОЕКЦИЈА НА ДОКУМЕНТАРНИОТ ФИЛМ “ЖИВЕЕЈЌИ ЈА СВЕТЛИНАТА – РОБИ МИЛЕР” НА КЛЕР ПИЈМАН