Браќа Манаки - Интернационален фестивал на филмска камера

ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА СО КИНЕМАТОГРАФЕРОТ ЛУКАС МИЛОТА ЗА “ЗИМСКИ МУВИ”