Браќа Манаки - Интернационален фестивал на филмска камера

MEDIA DESK MK ЈА ОРГАНИЗИРАШЕ ПРВАТА СРЕДБА ВО ЧЕСТ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИТЕ КИНЕМАТОГРАФЕРИ