Друштвото на филмски работници на Македонија објавува конкурс за селектор на главната програма на Интернационалниот фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“

Друштвото на филмски работници на Македонија објавува конкурс за

2020-03-02T14:02:20+01:002nd March 2020|Press releases|