Loading Events

Events Search and Views Navigation

Find Events

Event Views Navigation

Events Search

Events for сабота, септември 1

Events for сабота, септември 1

Calendar Month Navigation

понеделник вторник среда четврток петок сабота недела
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22

Свечено отворање

ЉУБОВНИКОТ (OPENING CEREMONY FILM)

ИСТРЕБУВАЧ 2049 (Надвор од компетиција во чест на Роџер Дикинс)

23

Прес-конференција

Разговор со добитничката на специјалната награда Златна камера 300 – Клаудија Кардинале

ГЛУВО ДЕТЕ

ЦЕРН – ОСЕТОТ ЗА УБАВИНА

БЛАГОРОДНИ ЛАГИ

СВИЊА

ТРАНЗИТ/TRANSIT

СИТЕ ОВИЕ СУШТЕСТВА

СТУДЕНА ВОЈНА/ZIMNA WOJNA/COLD WAR

НЕШТО

24

Прес-конференција

Мастер-класа со добитникот на наградата „Златна Камера 300“ за животен опус – Роџер Дикинс

ВРЕМЕНСКИ КОД

ТЕПАЧКА НА ШВЕДСКА ПЛАЖА!!!

ЗАБАВА

Студентска дружба со Роџер Дикинс

НАПИШАНО/НЕПИШАНО

ВЕШТАЧКИ ХУМОР

БРАК

ПОФАЛБА НА НИШТО

Студентска програмa

ЖИВЕЕЈЌИ ЈА СВЕТЛИНАТА – РОБИ МИЛЕР

БРЕЗА

КОГА НÈ НЕМА

ЗИМСКИ МУВИ/WINTER FLIES

ЌЕ ДОЈДАТ ДЕЦАТА

АИДА

КОЛИВО

БЕЗ ЉУБОВ

ЛЕТО/SUMMER

ВИДЕОДРОМ

25

Прес-конференција

МАТИ И САМИ И ТРИТЕ НАЈГОЛЕМИ ГРЕШКИ ВО УНИВЕРЗУМОТ

БАЛКАНСКАTA КОНФЕРЕНЦИЈА НА ИМАГО

Мастер-класа со Кристијан Бергер и Кристоф Кантер: Создавајќи го стилот на филмовите на Ханеке

Студентска дружба со Борис Митиќ

Студентска програма

ЗАСОЛНИШТЕ

ВЕЧНА ЗИМА

ПЕСОК И КРВ

АРИА

АГА/AGA

ПАРАНОЈА

ПРАВИЛА НА УМЕТНОСТА

ПОСЛЕДНИТЕ КАМБАНИ

РЕНЕСАНСЕН ЕМБРИОН

ГОРЕЊЕ/BEONING/BURNING

МУМИЈА

26

Прес-конференција

ЛОС БАНДО

БАЛКАНСКАTA КОНФЕРЕНЦИЈА НА ИМАГО

Средба со Саид Олуд Келифа и Доминик Бакс: ФИЛМСКИТЕ ФЕСТИВАЛИ И ФИЛМСКАТА КРИТИКА

НИШТО НЕМА ДА ТИ БИДЕ /

ДЕВОЈЧИЊАТА ОД ШУМАТА БАНИЈА

НАДЕЖНА

Студентска дружба со Николина Бариќ

МЛАДИ МАЖИ НА СВОЈОТ ПРОЗОРЕЦ

Студентска програма

ЛИШЕНИ ОД НАСЛЕДСТВО

КОПА-ЛОКА

МОИТЕ КРАТКИ ЗБОРОВИ

Студентска дружба со Сара Хофсејт

КОМИК САНС

ГАНДОЛФИ „СЕМЕЕН БИЗНИС“

ЗОРА

ФОКСТРОТ/FOXTROT

НАГРАДА

МИС СТОН

И(С)ЗГУБЕНИ

ВОДАТА

МОЈОТ ТАТКО

ЛАЖНИ ВЕСТИ

НИКО, 1988 /NICO, 1988

ЗАВОЈУВАНА ЖЕНА

27

Прес-конференција

МИРАИ

ЉУБОВ

ВО БОКА

Студентска средба со Микеле де Анџелис

КРУГ

ИНФОРМАЦИСКО НЕБО

ГРДО

КОБРА

ПЕРСОНА

БОИТЕ НА ПРЕСПА: ПТИЦИ

ПЕПЕЛТА Е НАЈЧИСТО БЕЛО/JIANG HU ER NV/ASH IS PUREST WHITE

МАКЕДОНСКИОТ ДОН КИХОТ

МИС СТОН

ОБРАЗЕЦ Б16

КРУЖНО ПАТУВАЊЕ НА МОНАХОТ

СОНОТ НА ДЕРВИШОТ

ИДНИНАТА Е НАША

НЕПОДВИЖЕН ИМОТ/THE REAL ESTATE

НЕВЕРОЈАТНИОТ СМАЛУВАЧКИ ЧОВЕК

28

Прес-конференција

ПЕРНИЧЕ ЗА БОДЕЊЕ ИГЛИ

ДАЛЕЧНО СОЅВЕЗДИЕ

НЕ СИ ЗАБОРАВИЛ

ДЕВОЈКА/GIRL

МАЛИНА

МИС СТОН

ПОЧЕТОКOT

КАМЕНА ГРАДИНА

БЕЗ ВРСКА

ПАПАТА ФРАНЦИСК – ЧОВЕК ОД ЗБОР

ЧАРЛСТОН

29

Прес-конференција

Closing Ceremony / Свечено затворање

СКАУТ (CLOSING CEREMONY FILM)

ЦРН-КЈУ-КЛУКС-КЛАН-ОВЕЦ/BLACKKKLANSMAN

30
+ Export Events