Loading Events
This event has passed.

Данска / 2018 / 86’

РЕАЛИЗАЦИЈА

Режија/Director: Marie Rønn & Jeppe Vig Find
Кинематографер/Cinematographer: Sine Vadstrup Brooker
Сценарио/Screenwriter:  Marie Rønn & Jeppe Vig Find

УЛОГИ

Albert Rudbeck Lindhardt, Flora Ofelia Hofmann Lindahl, Arien Takiar, Vigga Bro & Adam Brix

СОДРЖИНА

Таткото на Јас е возач на камион и често не е дома поради работата. Еден ден, кога Јас е сам, пронаоѓа девојче и постара жена во семејниот амбар. Тие изгледаат необично и се чини дека не можат да се вратат во својот дом длабоко во шумата. Што е она од кое толку се плашат? Откако ќе реши да ја открие вистината за она што се случува, Јас ќе биде вовлечен во една возбудлива и мистична авантура.