Loading Events
This event has passed.

Северна Македонија/Игран/ 2019 / 10

РЕАЛИЗАЦИЈА

Режија/Director: Sezer Salihi
Сценарио/Scr: Sezer Salihi & Amed Korkmaz
Кинематографер/Cinematographer: Genc Halimi

УЛОГИ

Anastas Tanovski & Sinolicka Trpkova

СОДРЖИНА

Жената на Атанас го повикува да го прослават роденденот на нивниот внук, но тој има друга работа што мора да се заврши.