Loading Events
This event has passed.

Северна Македонија / 2019 / 17’

РЕАЛИЗАЦИЈА

Режија/Director: Verica Nedeska
Кинематографер/Cinematographer: Dimo Popov
Сценарио/Screenwriter: Verica Nedeska

УЛОГИ

Simona Dimkovska, Sabina Ajrula, Risto Stefanoski, Aleksandar Stepanuleski, Jovica Mihajlovski, Jasmina Vasileva & Verica Nedeska

СОДРЖИНА

Ника е млада девојка на која очајно ѝ требаат пари. На својот прв работен ден во домот за стари лица таа ја запознава Вера, заборавена актерка која е подготвена да плати пари за да умре.