Loading Events
This event has passed.

Црна Гора/ 20 18/82’

РЕАЛИЗАЦИЈА

Режија/Director:Ivan Salatic
Кинематографер/Cinematographer: Ivan Markovic
Сценарио/Screenwriter: Ivan Salatic

УЛОГИ

Jasna Djuricic, Boris Isakovic, Nikola Manojlovic, Petar Pejakovic, Luka Petrone, Momo Picuric, Marko Stibohar, Nikola Stojanovic

СОДРЖИНА

Откако ќе замине од бродот на кој работела, Сања се наоѓа во безизлезна ситуација не можејќи да замине никаде освен дома. Бродоградилиштето оди во стечај оставајќи многу работници без работа. Доаѓа бура, еден живот е загубен.