Loading Events
This event has passed.

Франција, Белгија / 2017 / 21′

RРЕАЛИЗАЦИЈА

Режија/Director:ManueFleytoux
Сценарио/Scr: Manue Fleytoux
Кинематографер/Cinematographer: Florian Berutti

УЛОГИ

Alice De Lencquesaing, Yoann Zimmer & Simon Boyle

СОДРЖИНА

Анук е резигнирана девојка, растргната меѓу две љубови, две насилства: нејзиниот маж, атрактивен загар, и нејзиниот помал брат, збеснат млад песјак. Ноќта на 18. роденден на момчето, овој деликатен триаголник експлодира, а револтот на Анук не може да се запре…