Loading Events
This event has passed.

Швајцарија, Шпанија / 2018 / 24′

РЕАЛИЗАЦИЈА

Режија/Director: Elena LópezRiera
Сценарио/Scr:Elena López Riera
Кинематографер/Cinematographer: Elena Lopez Riera, Giuseppe Truppi & Philippe Azoury

СОДРЖИНА

На југот на Шпанија вид на шарени гулаби го наградуваат не оној што најбрзо лета, туку оној што ќе знае како да заведе женка и најдолго да издржи во страничен лет.