Loading Events
This event has passed.

Иран, Италија / 2018 / 15

РЕАЛИЗАЦИЈА

Режија/Director: Ali Asgari
Кинематографер/Cinematographer: Alberto Marchiori & Majid Gorjiyan
Сценарио/Screenwriter: Farnoosh Samadi & Ali Asgari

УЛОГИ

Mohammad Kamal Alavi, Melina Ghamiloei, Erfan Hazrat Gholizadeh, Sadaf Asgari, Babak Karimi & Banipal Shoomon

СОДРЖИНА

Татко и неговите две деца доцнат на својот лет. Додека чекаат за следниот лет, се случува нешто што ја менува неговата гледна точка околу тоа да се биде татко.