Loading Events
This event has passed.

Украина / 2017 / 19

РЕАЛИЗАЦИЈА

Режија/Director: Pavlo Ostrikov
Сценарио/Scr: Pavlo Ostrikov
Кинематографер/Cinematographer: Kyryl Shlyamin

УЛОГИ

Oleksandr Pozharsky & Lesya Ostrovska

СОДРЖИНА

Роман живее осамен живот во еден провинциски град и работи како техничар. Првпат по матурата Лиуда, неговата поранешна соученичка, се враќа во градот. Никој не чул ништо за неа цели дваесет години, но Роман е решен да не ја загуби повторно.