Loading Events
This event has passed.

Холандија / 2017 / 16

РЕАЛИЗАЦИЈА

Режија/Director: Reber Dosky
Кинематографер/Cinematographer: Reber Dosky

СОДРЖИНА

Сниман за време на битката во Кобане, овој филм ни ги открива жените во срцето на борбата против ИД. Состоичка истрајност и помош од американските аеронапади, овие жени се на чело на борбата за слобода.