Loading Events
This event has passed.

Косово, Хрватска, Франција, Албанија / 2019 / 107’

РЕАЛИЗАЦИЈА

Режија/Director: Lendita Zeqiraj
Сценарио/Screenwriter: Lendita Zeqiraj
Кинематографер/Cinematographer:  Sofian El Fani

УЛОГИ

Arti Lokaj, Rozafa Celaj, Adriana Matoshi, Basri Lushtaku & Melihate Qena

СОДРЖИНА

Младо момче коешто живее во куќа со жени мора да побрза да ја спаси жената која го учи да зборува српски јазик, за да може да продолжи со потрагата по исчезнатиот татко.