Loading Events
This event has passed.

ОК, Германија, Швајцарија / 2018 / 11

РЕАЛИЗАЦИЈА

Режија/Director: Mahdi Fleifel
Сценарио/Scr: Mahdi Fleifel
Кинематографер/Cinematographer: Mahdi Fleifel

СОДРЖИНА

Веднаш откако еден Палестинец потпишува онлајн петиција, паѓа во панична спирала на сомнеж во себеси. Во текот на разговор со пријател што има разбирање, тој го анализира, деконструира и толкува значењето на својот избор јавно да го поддржи културниот бојкот на Израел.