Loading Events
This event has passed.

Црна Гора, Србија / 2017 / 81

РЕАЛИЗАЦИЈА

Режија/Director: Gojko Berkuljan
Кинематографер/Cinematographer: Nemanja Dabanović
Сценарио/Screenwriter: Ana Vujadinović & Gojko Berkuljan

УЛОГИ

Mirko Vlahović, Mladen Nelević, Jelena Simić, Aleksandar Gavranić, Dragan Račić, Mišo Obradović & Irina Dragojević

СОДРЖИНА

Петар е пензиониран полицаец и сè што му останало е ќерката Искра. Монотонијата на неговите пензионерски денови е прекинатa кога Игор, колегата на Искра, му кажува дека таа е исчезната неколку денови. Потрагата по Искра почнува и истрагата го враќа Петар назад во неговото минато.