Loading Events
This event has passed.

Белгија / 2017 / 19

РЕАЛИЗАЦИЈА

Режија/Director: Nicolas Keppens& Matthias Phlips
Сценарио/Scr: Nicolas Keppens & Matthias Phlips

УЛОГИ

Chris Boni & Sam Louwyck

СОДРЖИНА

Да се оди на сафари е сон за многумина. За средовечната двојка Линда и Тројер, тоа се претвора во ужасно реална авантура кога ги забораваат во дивината.