Loading Events
This event has passed.

Германија, Израел / 2018 / 106’ 

РЕАЛИЗАЦИЈА

Режија/Director: Tomer Heymann
Кинематографер/Cinematographer: Addie Reiss, Tomer Heymann & Jonathan Agassi
Сценарио/Screenwriter: Tomer Heymann

СОДРЖИНА

Џонатан Агаси, еден од светски најпознатите геј-порноѕвезди, го поминува времето на релација Берлин – Израел. Агаси ги изгради своите слава и успех врз она што глобално се смета за табу, а сепак е задоволство на милиони насекаде низ светот. Овој филм нуди редок и интимен прозорец кон светот на порнографијата и придружувањето, како и кон една уникатна врска помеѓу мајка и син кои смело ги редефинираат постојните концепти на семејство. Ова е филм за една осамена личност која бара љубов и значење, но е осудена на деструктивен стил на живот и разбира дека екстремните фантазии по кои трага не се нужно нејзини.