Loading Events
This event has passed.

Австрија / 2019 / 90’

РЕАЛИЗАЦИЈА

Режија/Director: Kelly Copper & Pavol Liska
Кинематографер/Cinematographer: Kelly Copper & Pavol Liska
Сценарио/Screenwriter: Kelly Copper & Pavol Liska

УЛОГИ

Greta Kostka, Andrea Maier, Klaus Unterrieder, Georg Beyer & Lukas Eigl

СОДРЖИНА

Карин и нејзината доминантна мајка се држат настрана од голема група патници во движење. По завршувањето на екстравагантната вечера, која се состои од пеење и традиционални штаерски јадења, туристите се судираат со еден автобус. Карин умира во несреќата, но потоа се враќа во светот на живите како зомби.