Loading Events
This event has passed.

Португалија /2018 / 17

РЕАЛИЗАЦИЈА

Режија/Director: Ana Moreira
Сценарио/Scr: Ana Moreira
Кинематографер/Cinematographer: João Ribeiro

УЛОГИ

Margarida Antunes & Rodolfo Marques

СОДРЖИНА

Во напуштен аквапарк, момче и девојче се кријат од надворешниот свет. Помеѓу руините на старите базени и тобогани исчкртани со графити, тие наоѓаат засолниште каде што можат да тагуваат за своите изгубени надежи и соништа.