Loading Events
This event has passed.

CREDITS

Шведска / 2017 / Игран / 8’ Sweden / 2017 / Fiction / 8’

 

Режија/Director: Måns Berthas

Сценарио/Scr: Måns Berthas, Daniel Burman

Камера/Cinematographer: Johan Lehman

 

 

CAST

Frida Liljevall, Viktor Åkerblom

STORY

Жена во испокината венчаница се буди на сред шума од заглушувачкиот звук на свирка на автомобил, додека сопругот ѝ е во смачканата кола во близина.