Loading Events
This event has passed.

Швајцарија/ Аргентина / 2016 / Документарен / 26’

РЕАЛИЗАЦИЈА

Режија/Director: Matteo Gariglio
Сценарио/Scr: Matteo Gariglio
Кинематографер/Cinematographer: Andi Widmer
Анимација/Animation: Mathias Wesselmann

УЛОГИ

Molina Family

СОДРЖИНА

Во Буенос Аирес, семејството Молина живее и работи во сенката на легендарниот стадион Бока Јуниор. Продавајќи лажни билети за фудбалските натпревари, тие постојано се во конфликт со корумпираната полиција. Како што нејзиното семејство тоне сè подлабоко во подземјето, мајката залудно се обидува да го спаси од распад.