Писмо на благодарност и добри желби од кинематограферот Алексеј Борисович Рoдионов до директорот на фестивалот, Благоја Куновски Доре

///Писмо на благодарност и добри желби од кинематограферот Алексеј Борисович Рoдионов до директорот на фестивалот, Благоја Куновски Доре

Писмо на благодарност и добри желби од кинематограферот Алексеј Борисович Рoдионов до директорот на фестивалот, Благоја Куновски Доре

2018-07-01T15:03:15+00:007th октомври 2017|Соопштенија|